TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime 3 hafta kala Amedspor şampiyonluk maçına çıkıyor. Şehir dışından Amedspor maçına gelecek olan vatandaşlar bavullarını hazırlayıp sosyal medyadan paylaştılar.

33 BİN TARAFTARIN ÖNÜNDE ŞAMPİYON AMEDSPOR SESLERİ YÜKSELECEK
Yarın (21 Nisan) Diyarbakır Stadyumu’nda Iğdır FK ile karşılaşacak olan lider Amedspor Iğdır’ı yenip şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Maçta her türlü beraberlikte bile Amedspor 33 bin taraftarın önünde şampiyon Amedspor sesleri yükselecek. 

AMEDSPOR MAÇININ BİLETİNE YOĞUN İLGİ
Amedspor’da bilet satışları 1 saatte tükendi. Stat girişinde satılacak biletler için on binlerce taraftar stadyum önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bilet alamayan vatandaşlara ise geçen haftaki gibi Kent Meydanı ve Park Orman’da dev ekranlar kurulacak. Amedpor- Iğdır FK maçı için 600 bin kişinin bilete başvurduğu söylendi. 

Amedspor'un şampiyonluk forması çıktı Amedspor'un şampiyonluk forması çıktı

ŞEHİR DIŞINDA OLAN TARAFTARLAR BAVULLARINI HAZIRLADI DİYARBAKIR’A GELİYOR
Şehir dışında olan Amedspor taraftarları ise Diyarbakır’a gelmek için yola koyuldu. Bazı taraftarlar sosyal medya hesaplarında bavullarını hazırlayıp yarın ki maça hazırız paylaşımı yaptı. Yurdun 4 bir yanından gelecek taraftarlar Amedspor’un şampiyonluğuna eşlik edecekler.

Muhabir: Abdullah AKYOL