Amedspor Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklama şöyle: “Halkımızın takımı Amedspor, 2022-2023 sezonunu 4. sırada bitirip Play-Off’lara kalmıştır. Maalesef ki başarısız ve mücadeleden uzak şekilde ilk maçında Erzincan takımına elenmiştir.

Sezon boyu bize yapılan müdahaleler, baskılar, cezalar, ırkçı ve faşist söylemlere rağmen kulübümüzün tüm sevdalıları ve emektarları gerekli çabayı göstermiştir. İyi giden sonuçlardan sonra yaşanan sapma devamında başarısızlığı getirmiştir. Şehrin yoğun gündemine ve politik durumuna rağmen taraftarlarımız Amedspor’dan kopmayıp, daha da kenetlenmiştir.

Kulübümüz kongreye gidecektir. Ailelerini yoka sayıp tüm vaktini Amedspor üzerine harcayan başta taraftarlarımız, kulüp çalışanlarımız, yöneticilerimiz, başkanlık ve istişare kurulu olmak üzere her şeye rağmen en küçük şekilde bile fayda sağlayan tüm Amedspor sevenlerine teşekkür ediyoruz.

Takımdan ayrılan ve ayrılacak olan sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz. Birlik çatısı altında yürüttüğümüz tüm faaliyetlere bir kez daha şehrimizin tüm kesimlerini, tüm Amedspor taraftarlarımızı mücadelemize güç vermeye davet ediyoruz.

Sezon bitişinin ardından sosyal projelerimize başlamış bulunmaktayız, yakında detaylı bilgi paylaşılacaktır.”

Haber: Ejder Ediz IŞIK