Amedspor duyurdu! Kongre tarihi belli oldu Amedspor duyurdu! Kongre tarihi belli oldu

Amedspor taraftar grubu Barikat, Şanlıurfaspor taraftar grubu olan 63 Fanatiklerle dostluk kararlarını sosyal medyadan duyurdu. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Bilinenin üzere yıllardan beridir, Urfaspor ve Amedspor’un arasında ki gerginliğe neden olan bazı provokatörler yüzünden her iki takım tribününde de bu gerginlik devam etmiştir ve bu gerginlik bütün bölgeye yayılmıştır. Bizler Barikat Riha grubu olarak 2 yıldır Urfa’da hem Amedspor mücadelesini veriyor hem de iki takımın arasında ki gerginliği bitirmek için çalışıyoruz. Son gelişmelerden sonra Urfaspor’un 63 Fanatikler taraftar grubu lideri Ali Çicek ve arkadaşları bizlere bir barış adımı atmıştır.

Bizlere de buna icabet etmek düşmüştür. 63 Fanatikler grubu bizleri ağırlayıp bu sorunların ortadan kaldırılması için önerilerde bulunmuştur. Bizde kendi önerilerimizi ve çözüm yollarımızı sunduk bunların sonucunda ortak bir noktaya vardık. Her iki grupta geçmişe bir çizgi çekip dostluk ve barıştan yana tavır almıştır.  Doğu tribünleri ile barıştan yana olduğumuzu ortak bir karar ile duyuruyoruz. Barışı pekiştirmek için tribünlerde üstümüze düşeni yapacağız. Cumartesi günü oynanacak olan Urfaspor-Manisa FK maçında bizler Barikat Riha grubu olarak tribünde Urfaspor’u destekleme kararı ile ilk adımımızı atıyoruz. Kararımızı 63 fanatikler grubuna bildirdik. Bu önemli gelişmelere vesile olan 63 Fanatikler grubu Barikat Riha ve Amedspor Barikat gruplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Muhabir: Onurcan GÜLER