Diyarbakır’ın gözde kulübü Amedspor’un formasını terleten Veysel Sapan, forma şansı bulamıyor olsa da önümüzdeki hafta oynanacak Fethiyespor maçında eski takım arkadaşıyla Enes Fidayeo’yla karşılaşacak.

İKİ KALECİ BEŞİKTAŞ’TA BERABERDİLER

Amedspor’a geçtiğimiz yaz döneminde transfer olan Veysel Sapan, Beşiktaş’ın altyapısından yetişip çıktı. 1996 yılında Güngören’de dünyaya gelen kaleci, 2014/15 sezonunda başladığı kariyerine, Beşiktaş U-19 ve U-21’de çok kez forma terletti. As takıma da alınan Sapan, burada oynama fırsatı bulamazken şimdilerde Fethiyespor’un kalesini korumakta olan ve as kalecisi olan Enes Fidayeo’yla beraber oynadılar.

Diyarbakır’a Amedspor’u sorduk! "Bölgenin Barcelona'sı yolunda" Diyarbakır’a Amedspor’u sorduk! "Bölgenin Barcelona'sı yolunda"
Veysel Sapan

İki ismin birlikte oynadıkları dönem as kaleci Veysel Sapan olurken Fidayeo yedek olarak fırsat beklemekteydi. Sonraki yıllarda Sapan, Kahramanmaraşspor, Fatih Karagümrük, Bayrampaşa, Karacabey Belediyespor, Bandırmaspor gibi kulüplerin formasını terletti. Son olarak Amedspor’a transfer olan futbolcu sezon başından bu yana yalnızca bir karşılaşmada forma giydi, o karşılaşmada Boluspor’la oynanan Ziraat Kupası maçı oldu.

Enes Fidayeo

Enes Fidayeo ise Beşiktaş sonrası önce Çanakkale Dardanelspor, Ümraniyespor, Bayburt Özel İdare Spor formaları terletti. 2021 yılında transfer olduğu Fethiyespor’un üç yıldır kalesini korumakta ve as kalecisi olmakta. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak karşılaşmada iki eski takım arkadaşı bir araya gelecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER