Kariyerinde en fazla Amedspor’un maçını yönetti! Kariyerinde en fazla Amedspor’un maçını yönetti!

Amedspor, Menemen FK maçı sonrası resmen şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanırken önümüzdeki sezonda TFF 1.Ligde mücadele edecek. Kulübün bir üst lige yükselmesiyle beraber kadroda da ciddi bir değişim olmasına muhtemel gözüyle bakılırken Fotospor’dan bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Amedspor’a Beşiktaş ve Galatasaray’ın da bir dönemler istediği futbolcu Richmond Boakye önerildi.

AMEDSPOR’UN 1.LİG’TEKİ İLK TRANSFERİ Mİ OLACAK?

31 yaşındaki Ganalı tecrübeli futbolcu Richmond Boakye’nın kulübe ciddi bir katkı sunacağı düşünülürken, TFF 1.Lige yükselen Amedspor’un da etrafını yabancı oyuncuları kadrosunda isteyeceğini düşünen menajerler sardı. Beşiktaş ve Galatasaray’ın alamadığı futbolcuyu ‘’Amedspor’a getirelim” diyen menajerler kulüp yönetiminin etrafını sararken oyuncunun kariyeri merak edildi.

BOAKYE NEREDE OYNADI?

Ganalı futbolcu, İtalya Seri A takımı Genoa, Sassuolo, Atalanta ve Latina gibi takımlarda forma giymesinin yanı sıra İspanyol takımı Elche formasını da terletti. Pandemi öncesi Kızılyıldız forması terleten futbolcu son olarak Malezya ekibi Selangor FC forması terletti. Geçtiğimiz devre arasından itibaren kulüpsüz olan futbolcunun bonservisinin elinde olması da Amedspor için büyük bir avantaj olmakta. Kulübün önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği bu konuda merak ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi