Mlilyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Boşa geçecek zamanımız yoktur. Türkiye 4 yıl boyunca devam edecek seçimsiz bir döneme girmiştir. Önümüzdeki bu zorlu süreç doğru, kararlı ve sonuç odaklı gelişmelere sahne olmalıdır. Milletimizin beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Türkiye'miz yönetimde istikrarın temellendiği nadide ülkelerden birisidir.

TÜRKİYE'NİN BİR KÜRT SORUNU YOKTUR
Türkiye'nin bir Kürt sorunu yoktur, bölücülük ve terör sorunu vardır. Türk ile Kürt Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler alçakların en alçağıdır. MHP terörü bir hak arama vasıtası gören bölücü mihraklara direnecek Kürt kökenli kardeşlerimizi amasız fakatsız kucaklayacaktır.

Adalet Bakanı Tunç'tan Kobanê Davası açıklaması Adalet Bakanı Tunç'tan Kobanê Davası açıklaması

YÜRÜYÜŞ VİDEOSU AÇIKLAMASI
Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Sömürge kuklaları ile görülecek işimiz vardır. Yürüyüş yaptığım videodan sonra çarpık değerlendirmeler yapanlar şimdi beni dinleyiniz adını bile Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın. Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim.'Hainsin diyorsam söyleten sensin...' Bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır. Bazı gazete manşetlerine bakar mısınız; 'Cumhur İttifakı'nda ipler koptu mu?' 'Bahçeli Erdoğan'a balans ayarı çekti.' Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır var olacaktır ve ayakta kalacaktır. Kobanili Ahmet senin de klinik vaka olduğunu değerlendiriyoruz. Bir zaman sonra hiçbir aşı sana fayda etmeyecektir."

Kaynak: Haber Merkezi