Daha önceden Diyarbakır’da bir vatandaş evini sarı kırmızıya boyayıp üzerine ise Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin ismini yazmıştı. Icardi ise o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İcardi’den sonra Çekdar Orhan’ın ismi bir evin üzerine yazıldı. İşte haberin detayları…

AMEDSPOR HAYRANLARI HER GEÇEN ARTIYOR
Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk yolunda sadece 1 puana ihtiyacı var. Yarın oynanacak Iğdır Fk ile her türlü beraberlikte bile şampiyonluğunu ilan edecek. Biletler ise 1 saat içinde tükendi. Diyarbakır Stadyumu’nda ise on binlerce taraftar bilet kuyruğuna girdi. Amedspor hayranları ise her geçen gün artmakta. 

Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak! Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak!

Amedspor Maç Çekdar Orhan

ÇEKDAR ORHAN

EVİNİN ÜZERİNE ÇEKO ORHAN YAZDI
Silvan ilçesinde ise bir Amedspor sevdalısı evini boyadı üzerine ise Amedsporun logosunu yaptı. Amedspor logosunun altına ise Çeko Orhan yazdı. Amedspor taraftarları yıldız oyuncu Çekdar Orhan’a kedni aralarında çeko diyor. Daha önce ise yine silvan ilçesinde inşaat ustası evini sarı kırmızı renge boyayıp üzerine ise Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin ismini yazmıştı. O anlar sosyal medyada gündem olurken Icardi ise Diyarbakır’ı sosayl medya hesabından paylaştı. 

Icardiii

Muhabir: Abdullah AKYOL