Astrolojiye göre günün en şanslı burcu hangisi olacak? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını astrolog Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Peki, 4 Mayıs Cumartesi günü burçları neler bekliyor? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

KOÇ BURCU 
Koç burcu, bugün olumlu değişiklikler ve iyileştirmeler yapmak için uygun bir zaman. Bir grupta, takımda veya iş yerinizde üstünlük kazanabilirsiniz. İnsanların sizi özellikle yetkin ve benzersiz şekilde özel olarak görmesi nedeniyle, karakterinizin güçlü yanlarını sergilemeniz bugün fırsatların önünü açabilir. Enerjiniz takdir edilir! Bugün bir arkadaşınızın yardımına koşmanız için de iyi bir enerji var. Nitekim bazı belirsiz duygular veya durumlar yaşayabilirsiniz. Şimdilik, kaçtığınız veya kaçındığınız şeylerle temasa geçmeye çalışın ve ilerleyebilmeniz için bir şeyi kapatmanın veya yarım kalmış işlerle başa çıkmanın yollarını arayın.

BOĞA BURCU 
Boğalar, içgüdüsel olarak önceliklerinize odaklanırken artık özel bir konunun sorumluluğunu üstlenmeye de karar verebilirsiniz. Uzun süredir devam eden sorunları çözmek ve yapılacaklar listenizde gerçek bir değişiklik yapmak için iyi bir enerji yanınızda. İsimsiz olarak veya perde arkasından çalışmak faydalı olabilir. Son zamanlarda sizi rahatsız eden eski sorunları çözmek için güçlü bir zaman ve bir şeyi kesin olarak arkanızda bıraktığınızda kendinizi gerçekten güçlenmiş hissedebilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, kendinizi stresli durumlardan korumak adına belirli insanlardan uzak durmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU 
İkizler Burcu, bugün insanlarla bağ kurmak ve bir ekibin parçası gibi hissetmek için iyi bir enerji yanınızda. Grup çalışması son derece faydalı olabilir. Bir arkadaşınız kendinize olan güveninizi artırabilir, sizi hedeflerinizin ve arzularınızın peşinden gitmeye ikna edebilir. Gün ilerledikçe, enerjiniz veya motivasyonunuz azalabilir veya bir iş meselesiyle ilgili belirsiz duygular yaşayabilirsiniz. Rahatlamak için biraz zaman ayırın ya da mümkün olduğu kadar sizi sınırlandıran şeyleri genişletin. Nitekim bu, yaratıcı düşünceler ve hayaller için iyi bir zaman olabilir.

YENGEÇ BURCU 
Yengeçler, bugün karmaşık bir sorunu çözebilirsiniz. Bu, iyi düşünülmüş hamleler ve mutlu gelişmeler için mükemmel bir zaman. Doğru anı bekleyerek büyük bir avantaj elde edebilirsiniz. Önemli olan her zaman ne yaptığınız değil, bazen de nelerden kaçındığınızdır! Unutulan veya bir kenara bırakılan şeyler şimdi şaşırtıcı bir şekilde işinize yarayabilir. Kendinizi daha hırslı hissediyorsunuz ve insanlar ya da koşullar tamamen sizin lehinize çalışıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, bugün ilerleyen saatlerde eğer hayatın kurallara uymasını bekliyorsanız, biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

ASLAN BURCU 
Aslanlar, bugün birine karşı olmak yerine uzlaşmanın faydalarını ve stratejik değerini görüyorsunuz. Büyük bir başarı ile bir hedefe ulaşmak için önemli bir kişiyle takım halinde çalışıyor olabilirsiniz. Bu, enerjinizi kendinizi başarılı veya güçlü hissetmenizi sağlayacak faaliyetlere harcamak için mükemmel bir zamandır. Bazen, bu yönüyle, hayat ne yaptığınızdan çok ne yapmamayı seçtiğinizle ilgilidir çünkü sabrınızı erken tüketmek istemezsiniz. Yönünüzü bulmak için ara vermeye veya kendinizi yavaşlatmaya çalışın. Şu anda mutlaka ilerlemek zorunda değilsiniz.

Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı

BAŞAK BURCU 
Başaklar, çabalarınız bugün özellikle verimli sonuçlanabilir. Önemli değişiklikler yapmaya ve iyileştirmeler için gerekli çabayı göstermeye hazırsınız. İnanılmaz derecede üretken ve sorun çözme konusunda korkusuzsunuz. Olumsuz bir durumu artık ustalıkla olumluya çevirebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde, sevgilinizden kafa karıştırıcı sinyaller alıyorsanız, bunun somut sorunlardan ziyade güvensizlikler veya belirsizliklerle ilgisi olabilir. Durumları veya insanları romantikleştiriyor olabilirsiniz. Davranışlar sizi şaşırtabilir ve konu ilişkileriniz olduğunda belirsizliği takdir etmez, nerede durduğunuzu bilmeyi tercih edersiniz.

TERAZİ BURCU 
Terazi Burçları bugün, odaklanmış ve bilinçli bir zihne sahipsiniz. Bir projeye, hatta bir kişiye hoş bir şekilde kendinizi kaptırabileceğiniz bir zamandasınız. Geleceğe dair daha güçlü, olgun bir tavrınız var, bu sayede aceleci davranmıyorsunuz. Gün ilerledikçe her ne kadar olumluya odaklanma eğiliminde olsanız da kendinizi bir şeye tamamen ikna etmeniz kolay olmayabilir. Çok fazla beklentiye girmemeye çalışın ve bugün çevrenizdeki dengesizliklere, insanların ruh halindeki dalgalanmalara karşı biraz daha duyarlı olduğunuzu unutmayın.

AKREP BURCU
Akrepler, bugün odak noktanız çok iyi ve genellikle tamamlanması çok daha uzun sürecek işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Kararlısınız ve aynı zamanda enerjinizi akıllıca harcıyorsunuz. Bugün sizi geçici olarak yavaşlatabilir ancak bu muhtemelen sizin yararınıza olacaktır. Yönünüzü bulmak için kendinize biraz rotadan sapma izni verin. Heyecanınızın geçici olarak azalmasını çok ciddiye almayın ancak ruhsal ve duygusal düzeyde bir şeyleri atlayıp atlamadığımızı da düşünün.

YAY BURCU
Yay Burcu, Bugün yeni bir projeye başlamak veya kendinizi özel bir şeye adamak için harika bir zaman olabilir. Her zamankinden daha fazla etkiniz ve ikna gücünüz var. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, hedeflerinize ulaşmak için doğrudan ve düz bir yol bulmanız pek olası değil. Bunları gerçek engellerden ziyade eğlenceli dolambaçlı yollar olarak görmeye çalışın. Daha önce unuttuğunuz veya hiç tanımadığınız seçenekleri hayal edin ve değerlendirin; çünkü bu, kalıpların dışında düşünmek için mükemmel bir zamandır.

OĞLAK BURCU 
Oğlaklar, bugün kaynaklarınızı nasıl daha iyi kullanabileceğinize dair gerçek bir fikir edinebilirsiniz. Harcamalarınıza daha yakından bakın ve halihazırda sahip olduklarınızı düşünün. Bu yeni enerjiyi eski konularda da oldukça başarılı bir şekilde kullanıyorsunuz. Duygularınız şimdi oldukça karmaşık olabilir. Sorunlara kesin yanıtlar bulmaya çalışmaktan kaçının. Yok saymayı tercih ettiğiniz durumlarla yüzleşmekten kaçınmak kolay gelse de bunun uzun vadede size fayda sağlaması pek olası değildir. Bugün, düşünceleriniz ve fikirlerinizle yalnız kalmak için biraz zaman ayırmaya çalışın. Eğer onları iyi anlayabilirseniz size çok şey katacaklar!

KOVA BURCU 
Kovalar, bugün motivasyon seviyelerini yüksektir ve tüm bundan yararlanmak için konsantrasyon gerektiren işler üstlenmek isteyebilirsiniz. Öğrenme ve araştırma faaliyetlerinize, kişisel ilgi alanlarınıza ve projelerinize keyifli bir şekilde odaklanabilirsiniz. Karmaşık sorunların yanıtlarını ortaya çıkarabilirsiniz. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde etrafınızdaki insanlar, özellikle de en yakınınız, anlaşılması zor veya belirsiz olma eğilimindedir. Bazı belirsizlik dalgaları hissediyor olabilirsiniz. İlgili ayrıntılar gözden kaçabileceğinden, şu anda iş hayatında ve özellikle mali konularda daha fazla netliğe ihtiyaç duyulabilir.

BALIK BURU 
Balık Burçları, şimdi odaklanmış enerji ve kararlılık, finansal veya duygusal bir meseleyi çözmenize yardımcı olabilir. Kariyer hedeflerinizi daha da ileriye taşıyabilir ve bunu yaparken kendinizi oldukça başarılı hissedebilirsiniz. Ayrıca hayatınızdaki fazla yüklerden kurtulmak için de iyi bir zaman çünkü geride bırakılması gerekenleri görme konusunda daha güçlü bir yeteneğiniz var. Sizi neyin ağırlaştırdığını daha iyi anladığınızda yükünüzü hafifletmek daha kolay! Ayrıca yeni bir şeye ulaşmak yerine, halihazırda sahip olduğunuz şeyin değerini daha iyi görebilirsiniz. Bazen avantajlar, gözden kaçırdığınız şeylerden gelir. Finansal veya duygusal bir sorunu tersine çevirebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi