Fatih SURUÇ

MÜCADELE HABER- Misli.com 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Diyarbekirspor, liderlik yarışında olduğu Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu'nun oynadıkları Artvin Hopaspor maçında sarf ettiği çirkin sözlere karşı açıklama yaparak gereğinin yapılması için adli ve yargı birimleri ile Futbol Federasyonu’na da çağrıda bulunuldu.

 

“TÜRKİYE KAMUOYUNA ŞİKAYET EDİYORUZ”

Irkçılığa hayır başlığıyla açıklama yapan Diyarbekirspor Yönetim Kurulu şöyle devam etti, “Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu'nun Artvin Hopaspor'la oynadıkları maçtan sonra kulübümüzü ve şehrimizi hedef alan ırkçılık sözlerini şiddetle kınıyoruz. Kendisini ve mesnetsiz anlayışını değerli Türkiye kamuoyuna şikayet ediyoruz.
 

“AHLAKSIZCA VE IRKÇI İFADELER İÇİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ”

Şerefli bir şekilde mücadele eden ve 4 hafta önce aynı sahada bizimle de berabere kalmış olan Artvin Hopaspor’u ve kulübümüzü itham eden ahlaksızca ve Irkçı ifadeler için gereğini yapacağız. Bu hususta Türkiye Futbol Federasyonu ve adli birimleri toplumu kin ve nefrete sürükleyen bu Sözde Teknik direktör denen zat hakkında gereğini yapmaya davet ediyoruz.
 

Siz şampiyon olasınız diye hiç bir takım mücadele etmesin mi? Böyle mi şampiyon olmak istiyorsunuz? Teknik heyet ve futbolcularımızın tertemiz mücadelesini, kulübümüzü ve şehrimizi karalamak ne sizin ne de kimsenin haddi değildir.
 

Toplumu kamplara bölen, spor sahalarını çirkinleştiren bu ahlaksız ve hadsiz anlayışa karşı en iyi cevabı alnımızın akıyla şampiyon olarak göstereceğiz. Bu kadim Diyarbakır şehirinin kimsenin hakkı yok ırkçılık karalamaya dünyanın karşı geldiği ırkçı söylemlere ne yazık ki kendini Teknik direktör sanan zavallı Bucaspor’un hocasını kınıyoruz ve bunu Herkes bilsin ve unutmasın bizler. DİYARBAKIRLI OLMAKTAN GURUR VE ŞEREF DUYUYORUZ...” ifadeleri kullanıldı. 

Editör: TE Bilisim