MÜCADELE HABER- Misli.com 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, ligin 25. maçında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’u M. Fuat Gölbaşı’ın 66. Dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Diyar bu sonuçla puanını 57’ye yükseltti. Maç sonrası açıklama yapan Diyarbekirspor 2.Başkanı Ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, “Tüm bileşenleriyle şampiyonluğa inanmış ve kentin 8 yıllık özlemine son vermek amacıyla kenetlenmiş olan takımımız zorlu Edirne deplasmanından da hak ettiği 3 puanı alarak döndü. Sezon başından beri maçlarımız zorlu ve çekişmeli geçiyor. Rakiplerimiz, lider olduğumuz için özel motive oluyor. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız yüksek inançlarıyla bunun üstesinden gelmesini biliyor.

 

“DEPLASMANDA YENİLMEYEN TEK TAKIM BİZİZ”

Bulduğumuz golle zafere uzanarak kentimizi mutlu ettik. Şampiyonluk yolunda anlamı çok fazla olan bu galibiyeti bizden galibiyet bekleyen, dualarıyla, heyecanlarıyla bunu htiren halkımıza ve taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Takımımız 10 haftadır yenilmiyor. Aynı zamanda bu sezon deplasmanda yenilmeyen tek takım biziz. Önde olduğumuz için rakibin ne yaptığı ile ilgilenmiyoruz. Tek düşüncemiz kalan 5 final haftasından şampiyonluk için gerekli olan sonuçları alarak kupayı Nisan ayı içinde kentimize getirmektir. Hep beraber bunu başaracağız.

 

“HER TARAFI YEŞİL-KIRMIZI’YA BOYAYALIM”

Kentimizin tüm bileşenlerini takımımızın yanında yer almaya davet ediyoruz. Bayrak ve pankart asan herkese teşekkür ediyoruz. Daha fazla heyecan oluşturmamız lazım. Her tarafı Yeşil-Kırmızı’ya boyayalım." dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim