MÜCADELE HABER- Belediye tarafından ilçe merkezindeki Minik Adımlar, Gökkuşağı, Esma Ocak,  Adalet, Evliya Çelebi, Nafiye Ömer Şevki Cizrelioğlu, Neşeli Yüzler ve Prof. Doktor Fuat Sezgin Anaokullarındaki sınıfların duvarına raflar monte edilip raflara da hikâye kitapları ve çeşitli oyuncaklar konuldu. Öğrenciler istedikleri zaman ‘oyuncak Kütüphane’ye giderek buradaki oyuncakla oynayabilecek.

 

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ile Minikadımlar ve Gökkuşağı Anaokullarına ziyaret eden Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, oyuncak kütüphanelerini inceledi.

 

“ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İSTEDİK”

Çocukların zihinsel gelişimine her anlamda katkı sunmak istediklerini dile getiren Başkan Koç, çalışmayı çocukların sağlıklı şekilde büyümeleri ve gelişmelerine katkı sağlamak, onlara oyun oynama imkanı vermek amacıyla yaptıklarını anlattı.

 

“EĞİTİME HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Eğitime her türlü desteği vermeye hazır olduklarına işaret eden Koç, "Çocuklarımızın eğitimlerinde potansiyellerini ortaya koyarak hayat boyu başarılı olmalarını sağlamanın araçlarından biri de oyuncaklardır. Bazı ailelerimizin ekonomik koşullarının uygun olmaması, eğitici oyun materyallerinin yetersizliği gibi nedenler, çocuklarımızın potansiyellerini geliştirmelerine engel oluşturmaktadır. Bunun için hizmete sunduğumuz oyuncak kütüphanesinin çocuklarımızın gelişiminde önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çocuklarımız buradaki oyuncaklarla hem oynayacak hem de öğrenecekler” diye konuştu. Oyuncak kütüphanelerine kavuşan minikler, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç'a teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim