Fatih SURUÇ

MÜCADELE HABER-Misli.com 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbekirspor, ligin dokuzuncu maçında deplasmanda karşılaştığı Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla 22 puanla liderliği sürdürdü.

 

Karşılaşma öncesi açıklama yapan Kulüp 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Hedeflerinin her maçtan 3 puanla ayrılmak olduğunu belirterek, “Yoğun maç programına devam edeceğiz. Pazar günü deplasmanda grubun iddialı ekiplerinden Fatsa Belediyespor ve hemen akabinde 19 Kasım Perşembe günü sahamızda Edirnespor'la karşılaşacağız. Maç maç düşünerek bu iki engeli de başarıyla aşarak yolumuza daha güçlü devam etmek istiyoruz” demişti.  

 

Öte yandan 10. haftada Diyarbekirspor - Edirnespor maçı 19 Kasım Perşembe günü oynanacak. Diyarbakır Stadı'nda oynanacak her iki maç da saat 13.00’da başlayacak.

 

Bu arada 14 Kasım'da oynanması gereken  2.  Misli.com 2 Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor -Çorum FK maçı da Çorum FK’da çıkan korona virüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertlenmişti.  Ligin  11. haftasında Amedspor - Kocaelispor karşılaşması 18 Kasım Çarşamba oynayacak.

 

Diyarbekirspor: Salih, Reşo, İbrahim, Onur (Enes dk. 84), Ferhat, Maksut, Ethem, Murathan(Alpay dk. 75), Ömer Faruk, Mustafa Emre(Maksut dk. 89 ?), Mehmet Fuat

 

Fatsa Belediyespor: Ömürcan, Gökhan, Enver, Rıdvan Sönmez, İsmail Bulut(Doğukan dk. 90 ?), Mehmet Seçme(Hacı Şükrü Çiçek dk. 58), Fatih Arat, Emre Usta, M. Burak, Rıdvan Sağlam(Sinan Yazıcı dk. 58), Bilal Can(Emre dk. 74)

 

Stat: Fatsa İlçe

 

Hakemler: Şeref Taştan, Kerem İlitangil, Kadir Akıllı

 

Sarı kartlar: Muhammet Burak, Sinan Yazıcı (Fatsa Belediyespor), Ömer Faruk, Reşo (Diyarbekirspor)

Editör: TE Bilisim