Mücadele Haber, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

 

DİYARBAKIR'A TRAMVAY VE YENİ ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Aydın, tramvay projesi ve Surkent Vakıf Üniversitesi kurulacağı müjdesini verdi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-a-tramvay-ve-yeni-universite-mujdesi-102951.html

 

 

SUR’DA BİR EVDE 5 TRAKTÖR ÇÖP ÇIKTI

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde evinde çöp biriktiren bir kişinin evi temizlik ekiplerince temizlenirken, görevlilerin yaptıkları çalışmayla evden 5 traktör dolusu çöp çıkarttı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-sur-da-bir-evde-5-traktor-cop-cikti-102939.html

 

 

DİYARBAKIR VALİLİĞİ: PROVOKASYON YAPILMAK İSTENDİ

Diyarbakır Valiliği, 17 Nisan’da Bağlar ilçesinde yapılan ücretsiz patates dağıtımında izdiham yaşandığı iddiaları üzerine açıklama yaptı. Bin 355 aileye 369 ton patatesin dağıtıldığı belirtilen açıklamada, "Görüntülere yansıdığı gibi bir dağıtım yöntemi kesinlikle yoktur. Dağıtım yapılırken, provokasyon yapmak isteyen 4-5 kişi, dağıtım aracını ısrarla takip etmiş ve eve dağıtım esnasında kamyonun üzerine çıkarak kalan on beş çuvalı aşağıya atmışlardır ve konu ile ilgili tahkikat yapılmaktadır.” denildi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-valiligi-provokasyon-yapilmak-istendi-102946.html

 

 

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ: HAKSIZ ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ HALİNE GELDİK

Makina Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, merkez Kayapınar ilçesindeki Alınak Kutay- Paladium sitesinde dün meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı asansör kazasına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-makina-muhendisleri-odasi-diyarbakir-subesi-haksiz-elestirilerin-hedefi-haline-geldik-102953.html

 

 

DBB HER GÜN 3 BİN KİŞİYE İFTARİYELİK DAĞITIYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında her gün 3 bin kişiye iftariyelik dağıtıyor.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-dbb-her-gun-3-bin-kisiye-iftariyelik-dagitiyor-102943.html

 

 

ÇOCUKLARINI DARP EDEN BABA BERAAT ETTİ

Diyarbakır’da yaşayan Deniz K., 2017 yılında eski eşi Mehmet Sıddık O.’dan anlaşmalı olarak boşandı. Üç çocuğundan ikisinin velayetini elinde bulunduran Deniz K., eşiyle girdiği velayet davalarını kazandığını ve iddiaya göre eşinden tehditler aldığını, gizlilik ve koruma kararlarına rağmen rahatsız edildiğini ileri sürdü.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-cocuklarini-darp-eden-baba-beraat-etti-102938.html

 

 

LİSE ÖĞRENCİSİ HURDADAN TOPLADIĞI MALZEMELERLE ARABA YAPTI

Van’ın Gevaş ilçesinde lise öğrencisi Zeynel Abidin Arvas, hurdadan topladığı malzemelerle kendisine arazi aracı yaptı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-lise-ogrencisi-hurdadan-topladigi-malzemelerle-araba-yapti-102937.html

 

 

TÜRKİYE'DE UYGULANAN KORONAVİRÜS AŞI MİKTARI 20 MİLYONU AŞTI

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 20 milyonu geçti. Birinci ve ikinci doz aşılamaların toplam sayısı İstanbul'da 3 milyon 174 bin 795, Ankara'da 1 milyon 599 bin 758, İzmir'de ise 1 milyon 355 bin 78 doz olarak kayıtlara geçti.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-turkiye-de-uygulanan-koronavirus-asi-miktari-20-milyonu-asti-102934.html

 

 

AVRUPA SÜPER LİGİ RESMEN KURULDU!

Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid ve Tottenham, Avrupa Süper Ligi'ni kurduklarını açıkladı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-avrupa-super-ligi-resmen-kuruldu-102935.html

Editör: TE Bilisim