Mücadele Haber, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

 

 

ÇİFTÇİ GÜBRE FİYATLARINDAN DERTLİ!

Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, son bir yılda gübre fiyatlarında yüzde100’ün üstünde bir artış yaşandığını savunarak, çiftçinin gübre alacak gücünün kalmadığını söyledi. Gübredeki fahiş fiyat artışı ile yüksek girdi maliyetlerinin çiftçinin belini kırdığını belirten ve gübre fabrikalarının incelenmesini isteyen İskenderoğlu, maliyetlerdeki artışın üretim üzerinde ciddi bir baskı oluşturduğunu ve yapılan tarımsal desteğin yetersiz olduğunu söyledi.

Haberin devamı:  https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-ciftci-gubre-fiyatlarindan-dertli-101351.html

 

 

HİSTORY CHANNEL’İN ZERZEVAN KALESİ ÇEKİMLERİ SONA ERDİ

History Channel, dünyanın en iyi korunmuş tapınaklarından biri olan Mithras Tapınağı ve Dara ile Amida’yı muhafaza etmek için inşa edilmiş olan Zerzevan Kalesi’nin belgesel çekimlerini tamamladı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-history-channel-in-zerzevan-kalesi-cekimleri-sona-erdi-101350.html

 

 

KAFE VE RESTORANLARA DESTEK MÜJDESİ

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınından etkilenen kafe ve restoranlara destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Bu kapsamda 2020 yılında cirosu yüzde 50 ve daha fazla azalan işletmelere 2 bin liradan 40 bin liraya kadar ödeme yapılacak.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-kafe-ve-restoranlara-destek-mujdesi-101356.html

 

 

‘KEÇİ BURCU GİRİŞ PEYZAJ DÜZENLEME YAPIM İŞİ’ İHALESİ YAPILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Keçi Burcu girişinin yenilenmesi ve peyzajının yapılması için ‘Keçi Burcu Giriş Peyzaj Düzenleme Yapım İşi’ ihalesini gerçekleştirdi. 7 firmanın teklif verdiği ihale değerlendirme komisyonun kararı sonrasında açıklanacak.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-keci-burcu-giris-peyzaj-duzenleme-yapim-isi-ihalesi-yapildi-101357.html

 

 

ESNAFA KİRA DESTEĞİ ÖDEMESİ BUGÜN İTİBARIYLA BAŞLADI

Esnaf ve sanatkârlarımız ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira desteği ödemelerinin bugün itibarıyla ödenmeye başladığını duyurdu.

Haberin devamı:  https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-esnafa-kira-destegi-odemesi-bugun-itibariyla-basladi-101358.html

 

 

DİYARBEKİRSPOR, LİGİN İKİNCİ YARISINA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Misli.com 3. Lig 1. Grupta sezonun ikinci yarısına yarın kendi sahasında Manisaspor’la yapacağı maç ile başlayacak olan Diyarbekirspor’un tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak.

Haberin devamı:  https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbekirspor-ligin-ikinci-yarisina-galibiyetle-baslamak-istiyor-101355.html

 

 

120 FİRMAYA 'FAHİŞ FİYAT' CEZASI

Ticaret Bakanlığı, 'Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'nun dün gerçekleştirilen toplantısında, 120 firmaya 'fahiş fiyat' ve 'stokçuluk' nedeniyle 3 milyon 595 bin lira idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini duyurdu.

Haberin devamı:  https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-120-firmaya-fahis-fiyat-cezasi-101359.html

Editör: TE Bilisim