MÜCADELE HABER- Yenişehir Belediyesi tarafından 2020 yılında ilçeye yapılan sosyal ve kültürel alanlar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Kısa bir süre içerisinde kadınlara, gençlere, engellilere ve yaşlılara yönelik hizmet sağlamak amaçlı açılacak mekanları tamamladı.

 

 

Belediye ekipleri, engelli vatandaşlara yönelik olarak Yenişehir Belediye Parkı içerisinde Engelsiz Yaşam Merkezini, Rızvanağa Parkı içerisine yaşlılara özel dizayn edilen ve içerisinde sağlık kabini, berber ve kafeterya bulunan İkinci Bahar Millet Kıraathanesini, kadınlara yönelik Hanımevi Millet Kıraathanesini ve gençlere yönelik 3 farklı alanda ve farklı konseptlerde dizayn edilen içerisinde oyun ve dinlenme alanları, kütüphane, bilgisayarlar, e-kitaplar ve etüt salonları bulunan İlkbahar Millet Kıraathanesini tamamladı.

 

Dezavantajlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelere inşa edilen mekanlara 2021 yılında yine dezavantajlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelere yenilerinin de yapılmaya başlanıldığı yakın bir zamanda bu mekanların da vatandaşların hizmetine açılacağını belirten Kaymakam Beşikci vatandaşların 7 gün boyunca bu mekanlardan kendi ilgi alanlarına ve sunulan hizmet çeşitliliğine göre faydalanabileceklerini söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim