Komşuda yağar Diyarbakır’a da düşer! Gümbür gümbür geliyor Komşuda yağar Diyarbakır’a da düşer! Gümbür gümbür geliyor

Astroloji, kişilik özellikleri, davranışlar, duygu değişimleri gibi birçok karakteristik yapıyı burçlarla ilişkilendirir. Astroloji, kişilik özelliklerinden yola çıkarak bazı burçların günlük hayatlarında yalan söyleidklerini ve burçların sözlerini güven olmayacağını söyler. İşte, astrolojiye göre doğuştan yalancı olan 3 burç...

İKİZLER BURCU
İkizler burcu, cazibesi ve zekasıyla tanınırken, gerçeği çarpıtma yetenekleri de aynı derecede etkileyicidir. Merkür tarafından yönetilen İkizler, yalanlar ve yarı gerçekler arasında gezinen bir dile sahiptir. İkizlerin doğuştan gelen merakları ve heyecana olan sevgileri, onları hayatlarına renk katacak hikayeler uydurmaya yöneltebilir. Ancak ikili doğaları, ikna yeteneklerini diplomasi veya savunuculuk gibi asil amaçlar için de kullanabilecekleri anlamına gelir.

AKREP BURCU
Tutkulu doğaları ve keskin sezgileriyle tanınan Akrep burçları kendi ruhları da dahil olmak üzere insan ruhunun derinliklerine inme konusunda ustadırlar. İkizler burcu kadar yalan söylemeseler de, bunu stratejik bir hassasiyetle yaparlar. Akrepler, gerçek niyetlerini gizlemek için manyetik çekiciliklerini ve hesaplanmış taktiklerini kullanan manipülasyon ustalarıdır. Gizlilikleri ve kontrol tutkuları onları her türlü aldatma oyununda zorlu rakipler haline getirir.

BALIK BURCU
Balık burcu, hayal gücünün ve duygunun sembolüd olarak adlandırılırlar. Neptün gezegeni tarafından yönetilen Balık burcu, gerçeklik ile fantezi arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran canlı bir hayal gücüne sahiptir. Başkalarını kasıtlı olarak aldatmasalar da, çatışma ve rahatsızlıktan kaçınma arzuları, onların gerçeklerden kaçmasına veya gerçekleri süslemesine yol açabilir. Balıklar, genellikle yüzleşme yerine uyumu ön planda tutan, bazen barışı korumak için beyaz yalanlara veya ihmallere başvuran empatik ruhlardır. Şefkatli doğaları , gerçeklerden sapsalar bile onları şefkat ve empati hikayeleri uydurmaya zorlayabilir.

Kaynak: Haber Merkezi