Diyarbakır, 2023 Mart döneminde en fazla konut satışı yapılan iller arasında yer aldı. TÜİK verileri yayınlandı, Mart ayı konut satış performansında Türkiye genelinde 20.sırada yer aldı.

DİYARBAKIR 20. SIRADA URFA 15.SIRADA!

Türkiye illeri konut satış sayısı yüksekliği sıralamasında en çok konut satışının gerçekleştiği iller; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Tekirdağ, Kayseri, Balıkesir, Konya, Aydın, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Eskişehir, Sakarya, Diyarbakır, Muğla, Denizli, Yalova, Çanakkale, Hatay, Ordu, Kahramanmaraş, Elazığ, Mardin, Trabzon, Afyonkarahisar, Batman, Aksaray, Erzurum, Van olarak kaydedildi

Diyarbakır’ın O Ilçesine Müjde! Konutlar Teslim Ediliyor

DİYARBAKIR İPOTEKLİ SATIŞTA 18.SIRADA

Diyarbakır’da ipotekli satış sayısı Türkiye illeri sıralamasında 18. oldu. İpotekli satış türü kaydında en çok sayıda el değiştirme, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Tekirdağ, Kayseri, Manisa, Eskişehir, Mersin, Adana, Balıkesir, Antep, Denizli, Aydın, Samsun, Diyarbakır, Konya, Sakarya, Muğla, Ordu, Çanakkale, Zonguldak, Şanlıurfa, Erzurum, Afyonkarahisar, Düzce, Tokat, Kırıkkale’de belirlendi.

TOKİ’den Diyarbakır’da satılık arsa! İşte adresleri TOKİ’den Diyarbakır’da satılık arsa! İşte adresleri

DİĞER SATIŞLAR

Diyarbakır diğer tür satış yüksekliği odağında da 20’nci oldu. Diğer türde satışların en yüksek olduğu iller; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Gaziantep, Adana, Tekirdağ, Kocaeli, Konya, Kayseri, Balıkesir, Aydın, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Sakarya, Muğla, Diyarbakır, Eskişehir, Denizli, Yalova, Hatay, Çanakkale, Kahramanmaraş, Elazığ, Ordu, Mardin, Trabzon, Aksaray, Batman, Afyonkarahisar, Erzurum, Van olarak bildirildi.

Kaynak: IHA