Sanatçı Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dediği kişinin Uğur Dündar olduğu olduğu ortaya çıktı. Dilara G.'nin babalık davası açmasının ardından açıklama yapan gazeteci Dündar, "Adli Tıp'tan gelen DNA raporu biyolojik baba olmadığımı kanıtladı" ifadelerini kullandı.

Arif Nacaroğlu kimdir? Arif Nacaroğlu kaç yaşındadır? Arif Nacaroğlu kimdir? Arif Nacaroğlu kaç yaşındadır?

Sabah'ın haberine göre; yaşanan son gelişmeler ve Uğur Dündar'ın açıklamalarının ardından açıklama yapan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, şunları söyledi:

"Dört kız kardeş olarak en büyük isteğimiz annemizin ortaya çıkması. Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için. Gazeteci Uğur Dündar'ın sosyal medyasından açıkladığı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz. Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor. Annemi bulursak zaten her şey tüm yönleriyle aydınlanacak."

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara Gülatan, Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Müge Anlı'nın yayınına telefonla bağlanan Gülatan, davadan vazgeçmeyeceği söyledi. Dilara Gülatan’ın annesinin “Senin baban Uğur Dündar” demesinin ardından 2 yıl önce ünlü gazeteciye dava açtığı ortaya çıktı. Uğur Dündar ise davayla ilgili yaptığı açıklamada Adli Tıp Kurumu’nun verdiği DNA raporuna göre Gülatan’ın kızı olmadığının tescillendiğini söyledi.

Kaynak: Sabah