Trendyol 1. Lig’inde yeni sezon çalışmalarını sürdüren ve yarın kendi evinde İstanbulspor karşılaşmasına çıkacak olan Amedspor’un yıldız futbolcuları, kulübün ürün ve formalarını tanıtmak için Diyarbakır sokaklarına indi. Tarihi Sur ilçesinin “kûçeleri” olarak bilinen sokaklarında Amedspor’un yeni sezon formalarıyla birlikte hem çocuklarla, hem de kadınlarla poz veren yıldız futbolcular kalpleri fethetti.

“SENİN TAKIMIN, SENİN TARZIN!”
Amedspor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Senin takımın, senin tarzın! Store mağazalarımızda yüzde 100 pamuklu ürünlerimiz sizleri bekliyor. Ürünlerimizin satışı çok yakında online olarak da başlayacak!” ifadesini kullandı.

Amedspor’un passolig sayısında artış oldu! Amedspor’un passolig sayısında artış oldu!

AMEDSPOR – İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Bu hafta sezonun ikinci maçına çıkacak olan Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor’u konul edecek. Amedspor ile İstanbulspor maçı yarın saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma ise beIN SPORTS MAX 1 - TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

Aynı zamanda Amedspor ile İstanbulspor karşılaşmasını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu da izleyecek.

Muhabir: Devrim AKTÜRK