Fatih SURUÇ

MÜCADELE HABER- Amedspor’da, İstanbulspor'da oynayan eski kalecisi Abdulah Yiğiter, Başkent Akademi Futbol Kulübü'nde oynayan stoper Emrah Taysı ve 1922 Konyaspor'da oynayan sol bek Anıl Şahin'i kadrosuna kattı.

 

Amedspor Kulübü’den yapılan açıklama şöyle, “Yiğiter'in futbol kariyeri Diyarbakır DSİ Spor altyapısından başlamış olup 2014 yılında geldiği kulübümüzde 2015 yılında profesyonel futbol kariyerine başladı. 2016 yılında ise Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attı. 2019-2020 sezonu devre arasında ise TFF 1. Lig'den İstanbulspor takımına transfer oldu.

 

Taysı'nın futbol kariyeri Kartalspor altyapısından başlamış olup kariyerinde 2. Lig'de Kartalspor, Uşakspor, Tokatspor ve son olarak geçen sezon Başkent Akademi Futbol Kulübü takımında oynadı.

 

Şahin'in futbol kariyeri Kartalspor altyapısından başlamış olup kariyerinde Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, 2. Lig'de ise Pendikspor, İnegölspor Tokatspor ve son olarak geçen sezon 1922 Konyaspor takımında oynadı."

 

Futbolcuların imza törenine Futbol Şube Sorumlusu yöneticisi Şefik Özdil, yönetim kurulu üyesilerinden Meltem Gönüllü ve Hatice Dündar katıldı.

Editör: TE Bilisim