MÜCADELE HABER- Diyarbakır'da pandemi tedbirleri kapsamında yeniden normalleşme ile beraber vaka sayıları her geçen gün artarken, aşılamada ise istenen rakamlara ulaşılmıyor. Türkiye'de en az aşılama oranının olduğu kentlerden biri olan Diyarbakır'da aşılamayı teşvik etmek ve vatandaşları aşıya davet etmek için Amed Sportif Faaliyetler Kulubü "Aşı Ol" çağrısında bulundu.

 

Amedspor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Hemşerilerimiz, Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisine karşı aşılama oranının düşük olması, maske ve sosyal mesafenin unutulması sebebiyle maalesef son günlerde ilimiz Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerimizin haritası kırmızıya döndü. Endişe verici varyantların olduğu bir ortamda pandemiyle mücadelede en önemli aracımızın aşı olduğunu biliyoruz. Aşı seferberliği ile bu virüsü yeneceğimizden ve yeniden yan yana olacağımız günleri tekrardan yaşayacağımızdan eminiz. 'Aşı candır, hayat kurtarır'. Bu sebeple herkesi ‘Aşı Ol’maya çağırıyoruz. Tedbiri elden bırakmayın." ifadeleri kullanıldı.

 

"AŞILARINIZI OLUN VE MASKE İLE MESAFEYE DİKKAT EDİN"

Amedspor yönetimi yeni sezonu iple çektiklerini paylaşarak, "Değerli Amedspor Taraftarları, tam kadro olarak sizlerle tekrar buluşabilmek için kulüp olarak aşılarımızı olduk. Gerekli tüm önlemleri ise almaya devam ediyoruz. Yeşil Kırmızılı armanın itici gücü olan değerli camiamızın her bir ferdi olan sizlerle bir araya gelip kol kola, yan yana ve yürek yüreğe bir dayanışma için mutlaka aşılarınızı olun ve maske ile sosyal mesafeye dikkat edin. Unutmayın ki aşı, maske ve sosyal mesafe hem bizi hem sevdiklerimizi hem de herkesi hastalıktan korur. Gelin 2021-2022 sezonunda futbolun heyecanını hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım." ifadeleri kullanıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim