Fatih SURUÇ

MÜCADELE HABER- Misli.com 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, sezonun ikinci devrenin ilk transferini Tarsus İdman Yurdu’nda oynayan Şahin Şafakoğlu’nu transfer etti. Amedspor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, As Başkanı İhsan Avcı ve Sportif Direktörü Erhan Eren'in katılımı ile gerçekleşen imza töreninde, başarılı stoper oyuncusu Şahin Şafakoğlu kendisini tekrar kulübe bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Kulüp Başkanı Çetin Alsaç imza töreninde yaptığı açıklamada, “Şahin daha önceki sezonlarda takımımızda iyi işler yaptı. Deneyimi ve kalitesiyle yine iyi işler çıkaracağına inanıyoruz. Transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

Sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcu Şahin Şafakoğlu ise, “Daha önce oynadığım kulübüme tekrar geldiğim için çok mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle Amedspor'u hakkettiği yere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

ŞAHİN ŞAFAKOĞLU KİMDİR?

2005 ve 2010 yılları arasında altyapısında bulunduğu Sarayköy 1926'da yetişen Şahin, 2010 yılında kulübüyle profesyonel sözleşme imzalamış ve 2012 yılında Elazığ Belediyespor'da kiralık oynadığı süre dışında 2017 yılına dek bu takımda forma giymiştir. Ardından Amed ile anlaşan futbolcu 2017-18 sezonunun ikinci yarısını Keçiörengücünde geçirmiş ve Samsunspor ile anlaşmıştı. son olarak da Tarsus İdman Yurdu’nda oynadı.

 

İKİNCİ DEVRE TRANSFERLERİ 5 OCAK İLE 1 ŞUBAT 2021 TARİHİNDE SONA ERECEK

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2020-2021 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi. Buna göre ikinci transfer ve tescil Dönemi 5 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek." denildi.

Editör: TE Bilisim