MÜCADELE HABER- Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde başladı. 4 grup halinde oynanan ilk gün karşılaşmalarında B grubunda Hakkarigücü Spor - Adana İdmanyurduspor; Ataşehir Belediyespor - 1207 Antalyaspor; Fatih Vatan Spor - Amed Sportif ve Beşiktaş – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor karşı karşıya geldi. Turkcell Kadın Futbol Ligi'nin 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu oynanan 4 karşılaşma ile başladı.Pandemi koşulları nedeniyle, sağlık tedbirleri çerçevesinde Antalya'daki Aslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde fanus düzeninde gerçekleşen organizasyonun ilk gününde 4 maç oynandı.

 

Seyircisiz olarak yapılan karşılaşmalarda A Grubu'nda Beşiktaş, İlkAdım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'u 8-1 mağlup ederken, Fatih Vatan Spor, Amed Sportif Faaliyetler'i 8-0 yendi. B Grubu'nda ise Adana İdmanyurduspor, Hakkarigücü Spor'u 2-1 mağlup ederken, Ataşehir Belediye Spor ile 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü 1-1'lik skorla puanları paylaştı. İlk günün en golcü ismi rakip fileleri 3 kez havalandıran Fatih Vatan Sporlu Zelal Baturay oldu. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve Kadın Milli Takımlar teknik ekibi de izledi. Kadın Futbol Ligi'nde mücadeleler yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edecek.

 

Kadın Futbol Ligi’nde mücadeleler dün oynanan 4 karşılaşma ile devam ederken, 2020-2021 Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu, 4 Mayıs tarihinde yapılacak final karşılaşması ile sona erecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim