MÜCADELE HABER- Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, banka promosyonu anlaşmalarından birine imza atarak kurban bayramı öncesinde personellere 3 bin 200 TL ödeme yaptı. Belediye personelleri ise Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

 

"EMEK VE ALIN TERİ BİZİM İÇİN KUTSALDIR"

Emekçinin alın terini kutsal gören bir inanç ve anlayıştan geldiklerini belirten Başkan Beyoğlu, "Millete hizmet yolunda kader birliği yaptık." diye nitelendirdiği çalışanların mutlu olması için çaba harcadıklarını söyledi.

 

Başkan Beyoğlu,"Fedakarca çalışarak milletimize hizmet eden kardeşlerimizin mutlu ve huzurlu olması için gayret ediyoruz. Maaşlara yaptığımız tarihi iyileştirmenin ardında yine belediyemizin tarihinde ilk olmak üzere çalışanlara 3 bin 200 TL banka promosyonu ödenmesini sağladık. Bu yüksek rakamla Türkiye'de de ilklerin arasına girdik. Emeği ve alın terini önemsiyoruz. Çifte bayram sevinci yaşayan çalışan kardeşlerimizi mutlu etmeye yönelik gayretlerimiz devam edecek." dedi. Yine Başkan Beyoğlu geçtiğimiz aylarda çalışanların maaşlarına yüzde 60'a varan zam ve iyileştirme yapmıştı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim