MÜCADELE HABER- Belediyenin kütüphaneyi eğitim merkezine dönüştürüp özel okulları aratmayan teknik imkanlarla donattığı TYT-AYT kurslarında başarılı olup Türkiye'nin önemli üniversitelerinde hayalini kurdukları bölümlere yerleştiler. Öğrenciler, sevinçlerini kendilerine bu imkanı sağlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile paylaştı. Tıp, hukuk ve öğretmenlik gibi öne çıkan alanlarında da bulunduğu bölümleri kazanan öğrenciler, Başkan Beyoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

"SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ"

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mirzeydin Yaşar'ın da katıldığı ziyarette öğrenciler, pandemi sürecine rağmen belediyenin desteğiyle iyi koşullarda üniversite sınavlarına hazırlanarak hedefledikleri bölümlere yerleştiklerini dile getirerek, "Sizi hiç unutmayacağız " deyip Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

 

"BİZLER SADECE İMKAN SAĞLADIK, BAŞARI SİZLERİNDİR"

Öğrencilerin sözleri karşısında duygulanan Başkan Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünü yaptığı eğitim seferberliği kapsamında sizlere bu imkanları sağladık. Sizler de emek vererek başarılı oldunuz. Ülkemiz, Diyarbakır’ımız ve ailelerinize faydalı, hayırlı evlatlar olarak güzel hizmetlerde bulunmanız temennisi ile üniversite hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim