MÜCADELE HABER- Etkinliğe katılan Kaymakam Türkmen, çocuklarla birlikte oyunlara eşlik ederek onların sevinçlerine ortak olurken büyüklerinde görüş ve sorunlarını dinledi. Diyarbakır’ın Bismil ilçesinin Akköy meydanında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen etkinliğe köydeki çocuklar ile birlikte büyükler de yoğun ilgi gösterdi.

 

 

”SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATIYORUZ”

Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte “Köyde Şenlik Var” etkinliklerin başladığını belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, ”Rutin Belediye hizmetleri dışında sosyal belediyecilikte de büyük projelere imza atıyoruz. Pandemi döneminde yaşadığımız sıkıntıları ve stresi, Kültür Müdürlüğü’müzün düzenlemiş olduğu “Köyde Şenlik Var” etkinlikleriyle bir nebze de olsa bertaraf edeceğiz. Şenlik kapsamında, çocuk oyunu, tiyatro, yarışmalar, palyaço gösterileri, animasyon gösterileri, şişme oyun parkları, dart oyunu ve daha birçok oyunlar ve açık hava sinemalarının da yer aldığı yaz şenlikleri programımızda inşallah vatandaşlarımız keyifli ve eğlenceli vakit geçirecekler.” dedi.

 

Daha sonra Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Türkmen, köy sakinleri ile Belediye çalışmaları ve köyde yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim