MÜCADELE HABER- Bismil Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyümde Şenlik Var” etkinliği ile eğlence, çocukların ayağına gidiyor. Tepe Şehit Mehmet Sait Çelik İlkokulu'nda toplanan minikler sahne şovları ve şişme oyun parkurları ile doyasıya eğlendi. Aynı zamanda etkinlikte çocuklar için pamuk şeker ve patlamış mısır gibi atıştırmalıklar da ikram edildi. Çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlikte Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen’de çocukları yalnız bırakmadı.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN EĞLENDİĞİNİ GÖRMEK HER ŞEYE DEĞER”

Etkinlikte çocukları yalnız bırakmayan Kaymakam Türkmen, “Okul bahçemizde, çocuklarımızın eğlenmesi için böyle güzel bir şenlik organize ettik. Bizim çocuklarımıza her şey feda olsun. Çocuklarımızın eğlendiğini görmek her şeye değer.  Bu yazı çocuklarımızla çok güzel geçireceğiz. Şenliklerimiz ile çok güzel bir yaz tatili çocuklarımızı bekliyor” dedi.

 

Daha sonra Tepe sorunları yerinde incelemek için mahalle arasında gezen Kaymakam Türkmen, ”Burada Belediyemizin yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlarımızla istişare ettik. En kısa zamanda Tepe halkının istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Her mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi Tepe mahalle ziyaretinde de vatandaşların daveti üzerine evleri ziyaret eden Kaymakam Türkmen, ev ziyaretinde yaşlı kadınlarla özel ilgilendi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim