MÜCADELE HABER- Yazar Devran Sinanoğlu tarafından başlatılan ‘’Bu Bahar Umutlarımız Kitap Açsın’’ kampanyası kapsamında kütüphanesiz okul kalmayacak şekilde aralıksız çalışmalar devam etmektedir.

 

“18 OKUL KÜTÜPHANESİNİN KİTAP İHTİYAÇLARI KARŞILANDI”

Kütüphanesiz okul kalmasın kampanyası çerçevesinde şimdiye kadar 18 okul kütüphanesinin kitap ihtiyaçları karşılandı. Yazar Devran Sinanoğlu'nun öncülük ettiği Diyarbakır'da 100 köy okul kütüphanelerinin kitap ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün kadar 18 okul kütüphanesinin kitap ihtiyaçları karşılandı.

 

 

“19 BİN KİTAP YARDIMINDA BULUNULDU”

Şuana kadar okullara 19 bin kitap yardımında bulunuldu. Mahmut Adanır, Murat Şahinli ve Şahabettin Çelik'in de proje katkıları sonucunda 7 İlkokul'un kütüphanesinin kitap ihtiyaçlar karşılanırken Yazar Devran Sinanoğlu, Gazeteci Mahmut Adanır ve Şahabettin Çelik Kocaköy çok programlı Anadolu Lisesinin "Bu Bahar Umutlarımız Kitap Açsın" kampanyasına bağışladıkları yüzlerce kitap okul idaresine teslim edildi.

 

‘’Bu Bahar Umutlarımız Kitap Açsın’’ kampanyasının mimarı Yazar Devran Sinanoğlu, amaçlarının özellikle kırsal kesimde okuyan öğrencilerimize daha fazla okuma kitabı ulaştırmanın yanı sıra geleceğimiz olan çocuklarımıza okumayı alışkanlık haline getirmek olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 

“DUYARLI KİTAPSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ”

‘’Geleceğimiz olan çocuklarımız teknolojinin nimetlerinden elbette faydalanacaklar ancak bu nimetlerden faydalanırken okumayı da ihmal etmemeleri gerektiğinin bilincinde olduğumuz için böyle bir kampanya başlattık. Başlatmış olduğumuz kampanyaya birçok iş adamı siyasetçi yardımlarını esirgemedi bizden hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Kocaköy çok programlı Anadolu Lisesi için modern bir kütüphane yapılıyor. Bu kütüphanenin yapımında emeği geçen Kocaköy kaymakamına, ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve okul idaresine teşekkür ederiz. Kütüphanemiz 10 bin kitap kapasiteli olacaktır. Halı hazırda 8 bin kitabımız oluştu, 2 bin kitaba daha kütüphanemizin ihtiyacı var. Bu konuda duyarlı kitapseverlerden yardım bekliyoruz.

 

Bugün kadar kampanyamıza binlerce kitap yardımında bulunan iş insanı sayın Remzi Ava'ya, yedi köy kütüphanemizin kitap ihtiyarlarını karşılayan gazeteci Mahmut Adanır'a, Murat Şahinli'ye ve Şahabettin Çelik'e şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine çocuklarımız ve okullarımız adına teşekkür ederiz." Şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim