MÜCADELE HABER- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ile Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da Kurşunlu Camii'nde cuma namazının ardından açıklamalarda satır başları şöyle:

 

-“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Şu anda 58 milyonu aşmış vaziyetteyiz aşılamada. Aşılamada kademe sistemi yaş gruplarına göre getiriyoruz. Şu anda Diyarbakır’da aşılamadaki isteksizliği ne yapıp edip gidereceğiz. Vatandaşlarımızı aşı olma noktasında aynen batı illerinde nasıl oluyorsa Diyarbakır’da da süratle aşılanmanın olacağına inanıyorum. Oranda Diyarbakır’da biraz sıkıntımız var.

 

-(Bayram tatili kaç gün olacak?) Şu an netleşmedi. Millete seslenişte duyuracağız

 

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Cumhurbaşkanlığı sisteminin 3’üncü yılında her geçen gün daha iyiye giden süreci yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı süreci bizim hızımızı arttırıyor. Bu sistem ülkemiz için çok hayırlı olmuştur.

 

-Bir başka Diyarbakır inşa ediyoruz, çok çok güzelleştirilmiş bir Diyarbakır'ı inşa ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın burada önemli bir gayreti var

 

-Aşılamada şu anda 58 milyonu aşmış durumdayız

 

-Diyarbakır'da aşılamanın süratle olacağına inanıyorum”

Editör: TE Bilisim