MÜCADELE HABER- 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Yenişehir ilçesinde bulunan 47 Ortaöğretime kaydı yapılan toplam 5 bin 300 öğrenciye kırtasiye desteği vereceklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyesinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışı ile vatandaşlara ayni, nakdi, gıda, giyim, eğitim, sağlık, evde bakım ve diğer başlıklarda desteğini aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini söyledi.

 

İLK OLARAK 1000 ÖĞRENCİYE

İlk olarak Yenişehir ilçesinde bulunan Şehit Yüzbaşı Bahtiyar Er İmam Hatip Ortaokulunda 21 Eylül itibari ile  yüz yüze eğitime başlayan beşinci sınıf öğrencilerine Okul çantasından kalemine kadar tüm kırtasiye araç gereçlerini hediye eden Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediyesi Başkan V. Murat Beşikci, Covid-19 pandemisi sürecinden, ihtiyaç sahibi ailelerimiz ekonomisine katkı sağlamak ve çocukların okul malzemesi eksiklerinin tamamlanması için ailelerimize ve öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin destekleri ile onların her zaman yanındayız"

 

Gerek öğrenciler gerek öğretmenler gerekse okullar için Kaymakamlık ve Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ve İlk etapta 1000 öğrenciye destek olduklarını söyleyen Beşikci, ’’İhtiyaç halinde, gerekirse tüm kaynaklarımızla öğrencilerimizin eksiklerini tamamlarız. Hiçbir öğrencimizin ekonomik gerekçelerle eğitiminden geri kalmasını, eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum olmasını kabul edemeyiz. Bu gün bu okullumuz ile başlayıp tüm okullarımıza desteğimiz devam edecektir." dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim