MÜCADELE HABER-   Diyarbakır'ın Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, ilçede uzun bir aradan sonra günlük koronavirüs vaka tablosunda sıfıra ulaşıldığını açıkladı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Uzun bir aradan sonra Covid-19 günlük pozitif vaka sayısında Sur ilçesi için sıfır rakamına ulaştık. Çok şükür. Emeği geçen filyasyon ekiplerine, İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, jandarma, emniyet, zabıta, muhtar, imam ve öğretmenlerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürler" dedi.

 

Çınar ilçesinde de  koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında önlemler  olumlu sonuçlar verdi.  İlçede vaka sayısının sıfıra indiğini dil getiren  İlçe  Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı,  “Kuralları uygulamak için  ciddi bir mücadele verdik. Şu anda günlük vaka sayımız sıfıra inmiş durumda. İnşallah bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz." dedi.  Uygulamaları taviz vermeden devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Büyüknalçacı,  çalışma ekipleriyle, esnaf ve vatandaşlarla birlikte kural ve önlemlere  uyularak bu başarının elde edildiğini söyledi.   Haber Merkezi

 

Editör: TE Bilisim