Orhan YALÇIN
 
MÜCADELE HABER- Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer,  2019-2020 eğitim öğretim yılını, dünyayı etkileyen pandemi süreci nedeniyle evlerimizde tamamladıklarını belirterek, “Yaşanan salgın sürecinin devam etmesi ve sizleri devam eden risklerden korumak adına bu yıl karnelerinizi de aynı heyecan ve şevkle yine evlerinizde sizlerle buluşturacağız” dedi.  Yarın LGS’ye girecek öğrencilere de başarılar dileyen Taşçıer, “Hep birlikte yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını 20 Haziran günü gireceğiniz sınavda ortaya koyacağınız başarılar ile taçlandıracağınıza inanıyorum” dedi.. Taşçer karne mesajında şöyle dedi:    
 
“Okullarımızda çalan ilk ders zili ile sınıflarımızda başladığımız 2019-2020 eğitim öğretim yılını, dünyayı etkileyen pandemi süreci nedeniyle evlerimizde tamamladık. Bu süreçte yaşanan ayrılığın sadece fiziki olarak okul binasında bulunmama şeklinde olması için geleceğimiz olan sizler için tüm gayretimiz ile çalıştık. Geliştirilen alternatif eğitim kanallarıyla ve yürütülen çalışmalar ile öğretmenleriniz, dersleriniz, kitaplarınız ve hatta teneffüsleriniz bile televizyon/bilgisayarlarınız aracılığıyla evlerinize, odalarınıza konuk oldu ve eğitim öğretim yılının sonuna geldik.
Yaşanan salgın sürecinin devam etmesi ve sizleri devam eden risklerden korumak adına bu yıl karnelerinizi de aynı heyecan ve şevkle yine evlerinizde sizlerle buluşturacağız.
Öncelikle kendi sağlığınızı korumak adına belirlenen kurallara uyacağınıza ve kurallara uymayan büyüklerimize uyarılarda bulunarak Maske+Mesafe+Temizlik hususlarında hassasiyet gösterilen bir tatil süreci geçirerek 2020-2021 eğitim öğretim yılına sağlıklı bir ortamda başlamamıza büyük katkı sağlayacağınıza olan inancımla hepinize iyi tatiller diliyorum.”
 
 
Taşçer LGS  mesajında şöyle dedi:
 “Yılsonunda gireceğiniz LGS sınavının heyecanı ile başladığınız 2019-2020 eğitim öğretim yılının 2. yarısında ortaya çıkan Covid-19 küresel salgını nedeniyle okullarınızdan, öğretmenlerinizden ve sıralarınızdan uzakta kaldığınız bir süreç yaşamak zorunda kaldınız. Bu süre zarfında Bakanlığımızın yürüttüğü uzaktan eğitim faaliyetlerinin yanında, Diyarbakır özelinde sizler için geliştirdiğimiz bilgiye erişim kanallarıyla, sınava hazırlanma aşamasında sürekli yanınızda olmaya çalıştık.Hep birlikte yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını 20 Haziran günü gireceğiniz sınavda ortaya koyacağınız başarılar ile taçlandıracağınıza inanıyorum.
Her alanında sınavlarla karşı karşıya kaldığımız yaşantımızın, sizler için sınav temelli ilk basamağıolan Liselere Geçiş Sistemi’ndeemeklerinizin karşılığını alacağınıza olan inancımla, hiçbir şeyin sağlığınızdan ve mutluluğunuzdan daha değerli olmadığını, öğretmenleriniz olarak bizler ve aileleriniz için daima en kıymetli şeyin gülen yüzleriniz olduğunu aklınızda tutmanızı istiyorum. Hepinize başarılar dilerim.”
Editör: TE Bilisim