Fatih SURUÇ

MÜCADELE HABER- Sosyal medyada çağrı yaparak gençleri bir araya toplayan gruptan Diyar Kaya, “Ben hep tarih kitaplarını açarken ufak kalıntılardan bahsedildiği zaman çok üzülürdüm. Bizde gelecekteki çocuklarımıza ufak kalıntılar yerine, sapasağlam bir Sur setti bırakıcağız. Tarih bir miras ise onu korumak da şarttır” dedi.

 

 

“ŞEHRİMİZE GAFFAR OKKAN GİBİ HİZMET EDECEĞİZ”

Yaptıkları örnek çalışmayla büyük bir hizmete imza attıklarını belirten Devrim Aktürk ise, “Biz şehrimizde Ahmed Arif gibi şiirler yazan, Mehmed Uzun gibi romanlar dizen, Gazi Yaşargil gibi sağlık hizmetlerine imza atan, Yılmaz Güney gibi filmler çeken ve şehit emniyet müdürümüz rahmetli Ali Gaffar Okkan gibi hizmetler eden gençleri yetiştireceğiz” diye konuştu.

 

“ONUR VE GURUR DUYUYORUZ”

Benzer çalışmaların yapılması için gençlere çağrıda bulunan gruptaki Enes Kayan da, “Şehrimiz ne yazık ki kirletilip pisletiliyor. Biz istiyoruz ki şehrimiz temiz ve düzenli bir görüntüye sahip olsun. Bu sebeple böyle bir çalışmaya imza atık. Nitekim bu husustan mütevellit yaptığımız çalışmayla hem onur, hem de gurur duyuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim