Mücadele Haber, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

 

DİYARBAKIR SURLARININ GÜN YÜZÜNE ÇIKARILMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, sur diplerinin ihyası için yapılan 2. etap çalışmalarını inceledi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-surlarinin-gun-yuzune-cikarilma-calismasi-suruyor-100144.html

 

 

VALİ KARALOĞLU'NDAN DİYARBAKIRLILARA FİSKAYA ŞELALESİ MÜJDESİ

Diyarbakır’da iki haftada bir farklı bir ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı sosyal medya buluşmasında Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesinde ikamet eden vatandaşların sorularını yanıtlayarak talep ve görüşlerini aldı.

 Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-vali-karaloglu-ndan-diyarbakirlilara-fiskaya-selalesi-mujdesi-100145.html

 

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’DAN YENİ CORONA GENELGESİ!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10.00 ile 20.00 dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Ara tatilde olan okullardaki eğitim öğretim yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek” dedi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-icisleri-bakanligi-dan-yeni-corona-genelgesi-100137.html

 

 

AMEDSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Amedspor, evinde karşılaştığı Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-amedspor-3-puani-3-golle-aldi-100142.html

 

 

ORDUEVİ BİNASININ YIKIM ÇALIŞMALARI BİTTİ, CADDE TRAFİĞE AÇILDI!

Dağkapı Meydanı çevre düzenlemesi kapsamında 13 katlı eski Orduevi binasının yıkım çalışmaları bitmesiyle cadde trafiğe açıldı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-video--orduevi-binasinin-yikim-calismalari-bitti-cadde-trafige-acildi-100139.html

 

 

SUR'DA BIÇAKLI, SOPALI KAVGA: 1 YARALI

Diyarbakır Sur ilçesinde henüz bilinmeyen bir iki aile arasında `` kavgada bir kişi bacağından, yerine gelen polis kavgayı güçlükle ayırdı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-video--sur-da-bicakli-sopali-kavga-1-yarali-100135.html

 

 

DİYARBAKIR’DA FİLYASYON EKİBİNE 'TAZİYEYİ ŞİKAYET ETTİN' DAYAĞI

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde 1’i başhekim 3 sağlık çalışanı, taziye yerinin fotoğrafını çekip jandarma ve kaymakamlık ekiplerine gönderdikleri gerekçesiyle taziye sahipleri tarafından darp edildi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-filyasyon-ekibine-taziyeyi-sikayet-ettin-dayagi-100143.html

 

 

URFA’DA ÇOCUĞA ŞİDDET UYGULAYAN İŞ YERİ SAHİBİ TUTUKLANDI

Şanlıurfa’da küçük bir çocuğa sokak ortasında şiddet uygulayan iş yeri sahibi Mahmut A., ‘çocuğa karşı darp’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-urfa-da-cocuga-siddet-uygulayan-is-yeri-sahibi-tutuklandi-100140.html

 

 

GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİSİ, TUNCELİ'Yİ DÜNYAYA TANITIYOR

Tuncelili belgesel yapımcısı ve doğa fotoğrafçısı Malik Kaya, 20 yıldan bu yana kentin muhteşem doğası ile yaban ve insan hayatını kayıt altına alarak dünyaya tanıtılmasına aracılık ediyor.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-gonullu-turizm-elcisi-tunceli-yi-dunyaya-tanitiyor-100138.html

 

 

KİMLER SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF TUTULACAK?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliği'ne gönderdiği yeni genelgede, hafta sonları saat 10.00 ila 20.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olanlar tek tek sıralandı. İşte sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan kişiler.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-kimler-sokaga-cikma-yasagindan-muaf-tutulacak-100147.html

Editör: TE Bilisim