Mücadele Haber, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

“PANDEMİDE KAYIT DIŞI ÇALIŞANLAR DESTEKTEN MAHRUM KALDI”

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, esnafa yapılan destek paketlerinin yeterli olmadığını ve pandemi döneminde en çok etkilenenlerden olan kayıt dışı çalışanlara da destek sunulması için hükümete çağrıda bulundu.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-pandemide-kayit-disi-calisanlar-destekten-mahrum-kaldi-103482.html

 

 

VALİ KARALOĞLU’NDAN BAL ÜRETİCİLERİNE DEV DESTEK

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından bal üreticilerine ekipman desteği sağlandı. Törende konuşan Vali Karaloğlu, “Huzur ve güven ortamı ile tüm araziyi kullanma imkanımız var” dedi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-vali-karaloglu-ndan-bal-ureticilerine-dev-destek-103502.html

 

 

BOZAN: SİLVAN BARAJI BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİDİR

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, bölgede ve Diyarbakır’da yaşanan kuraklığa dikkat çekerek kuraklık tehlikesine karşı sulamaya ağırlık verilip Silvan Barajı’nın bir an önce bitirilmesi çağrısında bulundu.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-bozan-silvan-baraji-bir-an-once-bitirilmelidir-103498.html

 

 

DİYARBAKIR’DAKİ ŞEHİT TEĞMEN AYFER GÖK ANAOKULU, ‘DÜNYAYI TANIYORUZ’ PROJESİNİN KURUCUSU OLDU

Diyarbakır Yenişehir ilçesindeki Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu, Sakarya ve Gaziantep’ten iki okulla birlikte ‘Dünyayı Tanıyoruz’adlı e-twinning projesinin kurucusu olmaya hak kazandı. Proje kapsamında; Avrupa’ya açılacak olan öğrencilere farklı ülkelerin kültür-sanatını, toplumsal değerlerini ve ülkelerin yaşamlarını tanıtılması ve bunlar hakkında bilgi sahibi edindirmesi hedefleniyor.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-daki-sehit-tegmen-ayfer-gok-anaokulu-dunyayi-taniyoruz-projesinin-kurucusu-oldu-103497.html

 

 

 

DİYARBAKIR’DA TRAMVAY PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Vatandaşlara konforlu, güvenli ve ucuz toplu taşıma hizmetleri vermek için hayata geçirmeyi planladığı hafif raylı sistemle ilgili “Uygulamaya Esas Kesin Projelerin Temini İşi” ihalesinde, komisyon değerlendirmesini tamamladı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-tramvay-proje-sozlesmesi-imzalandi-103496.html

 

 

DİYARBAKIR’DA FETİH HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU

Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Fethi’nin 1382’inci yıl dönümü ve Ashab-ı Kehf Uyanış Günü nedeniyle düzenleyeceği etkinliklerin programını belirledi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-fetih-haftasi-programi-belli-oldu-103492.html

 

 

DİYARBAKIR'DA 2 TONLUK SAHTE DETERJAN ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere olan 1 ton 990 kilogram sahte toz çamaşır deterjanı ele geçirildi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-2-tonluk-sahte-deterjan-ele-gecirildi-103487.html

 

 

 

DİYARBAKIR’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZA: 6 YARALI

Diyarbakır’da büyükşehir belediyesine ait toplu ulaşım otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Kazada otomobillerden biri hurdaya döndü.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-zincirleme-trafik-kaza-6-yarali-103484.html

 

Editör: TE Bilisim