Mücadele Haber, Diyarbakır'da bir ilke imza atarak, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

DİYARBAKIR’DA HASTALARA BAKACAK ‘ÇOCUK NÖROLOJİ’ UZMANI YOK

Diyarbakır'da görev yapan iki doktordan birinin istifa ettiği, diğerininse izinde olduğu 'Çocuk Nöroloji'

hasta ve yakınları mağdur. Özel hastanelerde ve DÜ Hastanelerinde de Çocuk Nöroloji uzmanı yok!

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-hastalara-bakacak-cocuk-noroloji-uzmani-yok-99246.html

 

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARININ AYRINTILARI BELLİ OLDU

Geçen hafta Diyarbakır’a gelerek incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasıyla gündemin önemli maddesi haline gelerek kentte heyecan oluşturan eski Bağlar bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının ayrıntıları belli oldu.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-baglar-daki-kentsel-donusum-calismalarinin-ayrintilari-belli-oldu-99251.html

 

 

DİYARBAKIR’DA SAĞLIKTA BİR İLKE İMZA ATILDI

Kontakt Lens Temizleme solüsyonu ihtiyacında  dışa bağımlılık zincirini kıran hamle Dicle Üniversitesi’nin genç profesörlerinden geldi.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-saglikta-bir-ilke-imza-atildi-99258.html

 

 

DİYARBAKIR’DA TURİZM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Vali Karaloğlu, İnanç turizmine yönelik Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa’nın yer aldığı 'Mezopotamya Kültür Rotası Projesi' üzerinde çalışmalar yapıldığını söyledi.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-turizm-degerlendirme-toplantisi-99254.html

 

 

SİLVAN'DA İKİSİ ÇOCUK OLMAK ÜZERE 22 KİŞİDE KORONA TESPİT EDİLDİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde son iki günde 22 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı. Testi pozitif çıkanların arasında 1 yaşında iki çocuk da bulunuyor.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-silvan-da-ikisi-cocuk-olmak-uzere-22-kiside-korona-tespit-edildi-99257.html

 

Editör: TE Bilisim