Mücadele Haber, Diyarbakır'da bir ilke imza atarak, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

“HEPİMİZ PANDEMİ KURALLARINA UYALIM”

Vatandaşları koronavirüs salgını tedbirleri ve kurallarına uymaları için çağrıda bulunuldu.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-hepimiz-pandemi-kurallarina-uyalim-99303.html

 

 

DİYARBAKIR’DAKİ STK’LARDAN ÇAĞRI: HEP BİRLİKTE DURDURABİLİRİZ

Diyarbakır’daki bazı STK, ve meslek odalarından oluşan Sivil Toplum Pandemi Koordinasyonu, yaptıkları ortak açıklamayla Diyarbakır’da Covid-19 salgınının artarak yayılmaya devam ettiğini savundu.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-video--diyarbakir-daki-stk-lardan-cagri-hep-birlikte-durdurabiliriz-99318.html

 

 

TARİHİ BURÇTA KİTABE VE NİŞLER ORTAYA ÇIKTI

Diyarbakır'ın dünya mirası tarihi surlarında restorasyon çalışmaları kapsamında Nur Burcu'na bitişik kaçak yapıların yıkılmasıyla Tarihi burçta kitabe ve nişler ortaya çıktı.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-tarihi-burcta-kitabe-ve-nisler-ortaya-cikti-99306.html

 

 

BAĞLAR İLÇESİNİN KALBİ OLAN SAKARYA CADDESİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayımlandı.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-baglar-ilcesinin-kalbi-olan-sakarya-caddesinin-yuzu-gulecek-99299.html

 

 

ENGELLİ YOLLARI İŞGAL EDİLİYOR, ENGELLİLER MAĞDUR OLUYOR

Görme ve fiziksel engellilerin sosyal yaşamlarındaki ihtiyaçlarını bağımsız olarak giderebilmeleri için yapılan engelli rampaları ve taban takip şeritleri, engelli bireyler için eziyete dönüştü.

Haberin Devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-engelli-yollari-isgal-ediliyor-engelliler-magdur-oluyor-99316.html

 

Editör: TE Bilisim