Ağustos ayında da sıcaklar yükselmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır Hava Tahminine göre, Diyarbakır’da bugünden itibaren sıcaklıklar yükselmeye devam edecek. Diyarbakır’da 26-31 Ağustos tarihleri arasında sıcaklıkların 41 dereceyi göreceği bildirildi.

Sıcaklıkların bu hafta artacağı düşünülen Diyarbakır’da 25 Ağustos Pazar (bugün) hava durumunun bugün güneşli olacağı tahmin ediliyor. Diyarbakır için bugün sıcaklık 37 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 35 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr ara sıra sert şiddette olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 10 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 37 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 23 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Diyarbakır En Güzel Fotoğrafları (1)

DİYARBAKIR’DA SICAKLIK YARIN ARTIYOR MU?
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 26°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 37 derece, akşam saatlerinde açık 35 derece, gece açık 28 derece olacağı tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 40 derece, en düşük sıcaklığın ise 23 derece olması bekleniyor.

Müge Anlı Narin Güran’la ilgili: Konuşamam dedi sebebini açıkladı Müge Anlı Narin Güran’la ilgili: Konuşamam dedi sebebini açıkladı

Diyarbakır Sıcaklık Termometre Hava Durumu

Diyarbakır 7 günlük hava durumu: 
25 Ağustos Pazar: 39 derece
26 Ağustos Pazartesi: 37 derece
27 Ağustos Salı: 38 derece
28 Ağustos Çarşamba: 38 derece
29 Ağustos Perşembe: 39 derece
30 Ağustos Cuma: 40 derece
31 Ağustos Cumartesi: 40 derece

Muhabir: Remziye ÇELİK