Amedspor’u Avrupa’da görmek istiyoruz! Amedspor’u Avrupa’da görmek istiyoruz!

Geçtiğimiz günlerde maaşların ödenmemesi sebebi ile antrenmanlarda ‘’Boykot’’a başlayan Denizlispor futbolcuları, Aksarayspor karşılaşmasında taraftarın tepkisine maruz kaldı. Amedspor’a karşı oynanan karşılaşmada da kadroda yer alan kulübün orta saha futbolcusu 20 yaşındaki Mehmet Ali Ulaman ise, taraftarın şahsına ve ailesine yönelik hakaretlerine karşı sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ulaman, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Geçtiğimiz pazar oynadığımız Aksaray maçının akabinde, anneme babama ve kız arkadaşıma kendi taraftarımız demekten utandığım KARAORDU denilen grubun çirkince ve insanlık dışı saldırısından sonra, bir açıklama yapma gereğinde hissediyorum kendimi.

İki kadının üstüne yürüyüp hakaretler sarf edecek kadar insanlıktan nasibini almamış, bir futbolcunun annesini yerde sürüklemekle yetinmeyip, 57 yaşındaki babamın kafasında davul parçalayıp darp etmekten çekinmeyen bu kendini bilmez şahısların, taraftarlık adı altında bizlerin yanında olma gibi bir niyetinin olmadığını tekrardan anlamış oldum.

Ailemin ve benim durumumuz gayet iyi, yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Bu alçakça saldırının arkasında olanların en kısa sürede cezalarına kavuşması için elimden geleni yapıp mücadele edeceğimi biliniz.”

İşte futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:


Muhabir: Onurcan GÜLER