Vanspor, geçtiğimiz hafta Van’da yaşanan olaylar sebebi ile Ankaraspor maçının ertelenmesini talep etmiş ve talebi kabul edilmişti. Bunun ardından maç eksikliği ile liderin 5 puan gerisinde bulunan Vanspor, sahasında Ankaraspor’u bugün konuk etti.

VANSPOR ÜÇ PUANI SON DAKİKA DA ALDI!

Ankaraspor’a karşı sahasında üç puanı iki golle alan Vanspor, maçın ilk devresine Ankaraspor’un 1/0’lık üstünlüğü ile girdi. Ankaraspor, Play-Offlara kalmayı garanti ederken başka bir iddiası bulunmuyordu. Fakat Vanspor’un son haftalara girilirken hala şampiyonluk umutları devam ediyordu.

Karşılaşmanın 32.dakikasında Recep Yemişçi’nin golü ile beraber Ankaraspor ilk yarıya 1/0 üstün girdi. Aynı zamanda Yemişçi, maçın ikinci devresinde 76.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Vanspor ise 74.dakikada Bahattin Berke Demircan’ın golü ile eşitliği yakaladı. Maçın son dakikalarına doğru gidilirken 90.dakikada Bahattin Berke Demircan yine sahneye çıktı ve takımına üç puanı getiren golü kaydetti.

Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu? Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu?

Maçın son dakikalarında ise yaşanan olaylar sebebi ile Vanspor’dan Furkan Sakı, Ankaraspor’dan ise Fahrettin Berk Yılmaz kırmızı kart gördü. Bu sonuçların ardından TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hala çalkantıda. Kimin şampiyon olup olmayacağı henüz netlik kazanmış durumda değil.

Muhabir: Onurcan GÜLER