Düzenlediği dev konserlere bilinen Hikmet Eraslan (Dosso Dossi) 18 Mayıs’ta Diyarbakır Newroz Park’ta ücretsiz konser düzenleyecekti. Diyarbakır Büyükşehir ile anlaşmazlık yaşayan Dosso Dossi, konseri İstanbul’a taşıdı, sanatçıları açıkladı.

DEV KONSER İSTANBUL’A TAŞINDI
Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Hikmet Eraslan şu ifadeleri kullandı: “Dev Konsere Hazır Mısın İstanbul? RAMS Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs'ta Yenikapı Etkinlik Alanı’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu muhteşem müzik şölenine tüm Türkiye davetlidir.  18 Mayıs Yenikapı Etkinlik Alanı 19.30”

SANATÇILAR BELLİ OLDU
İstanbul’daki Dosso Dossi konserinde ise Ayaz Erdoğan, Zara, Sefo, Murda, Burak Bulut/Kurtuluş Kuş, Mustafa Baran sahne alacağı duyuruldu.

Diyarbakır’daki konser neden iptal oldu? Doğan Hatun açıkladı! Diyarbakır’daki konser neden iptal oldu? Doğan Hatun açıkladı!

Tatar Ramazan’a ilham olan Kürt kimdir? Tatar Ramazan’a ilham olan Kürt kimdir?

NE OLMUŞTU?
Hikmet Eraslan (Dosso Dossi) geçtiğimiz aylarda Diyarbakır Newroz Park’ta 18 Mayıs’ta ücretsiz dev bir konser düzenleyeceğini duyurmuştu. 31 Mart seçimlerinden sonra DEM Partli Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmazlık yaşayan Dosso Dossi, konseri iptal ettiğini duyurmuştu.

Muhabir: Fatih SURUÇ