Instagram Atatürk’ün fotoğrafını kaldırdı! Instagram Atatürk’ün fotoğrafını kaldırdı!

Dijital haberleşme ve sosyal medya platformu olan X’te (Twitter) yaptığı paylaşımlarla ve söylemleriyle Türkiye’de pek çok kullanıcının tepki göstermesine neden olan Furkan Bölükbaşı için bir kampanya başlatıldı. Sosyal medyada, “FurkanBölükbaşıTutuklansın” hashtag’i ile on binlerce kullanıcının yaptığı paylaşım ardından arama motorlarında, “Furkan Bölükbaşı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?” soruları merak konusu oldu.

Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak da çalışan Bölükbaşı'nın hayatı ve kariyeri haberimizde yer alıyor. Peki, Furkan Bölükbaşı kimdir? Furkan Bölükbaşı kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte, Furkan Bölükbaşı’na dair merak edilenler haberimizde...

FURKAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?
30 Eylül 1988 yılında doğan ve 2006 tarihinde Kırıkkale Fen Lisesi'nden mezun olan Bölükbaşı, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunudur. 2013 yılında Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı ile birlikte Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yapan Bölükbaşı, aynı bölümde doktora eğitimini sürdürdü. Ardından ise Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı.

EBRAR KARAKURT’U HEDEF ALDI, İNTERNET ARAMA GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI!
Bölükbaşı özellikle çoğu zaman sosyal medya hesaplarından milli voleybolcu Ebrar Karakurt’u hedefine alarak gündem oluşturmaya çalışıyor. Kamuoyunda “AK Parti trolü” olarak da adlandırılan Furkan Bölükbaşı’nın, yayın yaptığı sırada görünen arama geçmişi de dikkatlerin üzerine çekilmesine neden oldu. Bölükbaşı'nın canlı yayın yaptığı sırada internet arama geçmişinde daha önce cinsel içerikli bir film araması yaptığı öğrenildi. 

Muhabir: Devrim AKTÜRK