TFF 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklamada, kulübün yeni başkanı Mehmet Baydilli olarak açıklanırken, kulüp son günlerde yaşananlara ilişkin de geniş bir açıklama yaptı.

Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Giray Küçük'ün istişaresiz ve bireysel istifası sonrası oluşacak boşluk ve alınacak kongre kararının; takımın hayati öneme sahip ve her biri final niteliğinde olacak maçlarına etki edeceğini öngördüğümüz için mevcut yönetim olarak devam etme kararı almış ve Sayın Mehmet Baydilli'yi yeni başkan seçmiş bulunmaktayız. Sahadan bir oyuncu habersiz çıktı diye maçı bırakacak değiliz!

“TARAFTARA BİR SÖZ VERDİK”

Amedspor'u ağırlayacak Keçiörengücü’nün en pahalı 5 ismi! Amedspor'u ağırlayacak Keçiörengücü’nün en pahalı 5 ismi!

Bağlı olduğumuz renkler ne kişilere indirgenecek kadar küçük ne de imkansızlıklar karşısında çekilecek kadar güçsüz. Taraftara bir söz verdik, şanlı takıma bir vefa borcumuz var. Zaman omuz verme zamanı, kritik ve telafisi mümkün olmayan bu süreçte, tüm eylemsiz ve mesnetsiz sözleri bir kenara bırakarak önümüzdeki maçlara bakıp ligin son maçının son saniyesine kadar mücadeleye davam edeceğiz. Futbolcularımız, taraftarlarımız müsterih olsunlar Bu takım sahipsiz değil!”

Kaynak: Haber Merkezi