Amedspor’dan yapılan açıklama: “Hoşgeldin Ömer Bayram! Daha önce Eyüpspor forması giyen sol kanat Ömer Bayram, artık Amedspor forması giyecek! İmza töreninde Başkan vekilimiz Baran Durmaz hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan kulübümüzün başarısı için ter dökecek Ömer Bayram'a "Hoş geldin" diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun!” ifadeleri kullanıldı.

ÖMER BAYRAM KİMDİR?
Ömer Bayram 1991 yılında Hollanda'nın Breda kentinde bir Kayseri'den göç etmiş Türk işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bayram, futbola PCP Breda altyapısında başladı. 2009 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. NAC Breda formasıyla ilk resmî karşılaşmasına 26 Mart 2010 tarihinde ADO Den Haag'a karşı oynanan Eredivisie karşılaşmasında çıktı. 2012-13 sezonunda Kayserispor'a transfer oldu. 2016-2018 yılları arasında Akhisar Belediyespor forması giydi. 2018 yılında Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray Ve Milli Takım’da Oynadı! Amedspor’a Geliyor Ömerbayram (1)

Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı Amedspor maçında "Doğulu Hakem" demişti! Açıklama yaptı

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ
Hollanda genç millî takımlarından da teklif almasına rağmen tercihini Türkiye'den yana kullandı ve Türkiye 18 yaş altı millî futbol takımı formasıyla ilk karşılaşmasına 1 Nisan 2009 tarihinde Hollanda A genç millî takımına karşı oynanan dostluk karşılaşmasında çıktı. 

Bu güne dek 8 kez millî takımlara çağrılan Ömer Bayram, 5 kez Türkiye U-19 ve 3 kez de Türkiye A2 forması olmak üzere toplam 8 kez millî formayı giymiştir ve bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetmiştir. 

Kaynak: Haber Merkezi