TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele etmekte olan Diyarbekirspor’a 30 Ağustos 2024 tarihinde transfer olan Mansur Çalar, şuana kadar oynanan beş karşılaşmada da oynayamadı. Futbolcu henüz maça çıkmadığı gibi hiçbir maç kadrosunda da kendisine yer bulamadı. Peki neden? İşte sebebi...

mansur çalar

MANSUR ÇALAR NEDEN OYNAMIYOR?
Diyarbekirspor sezona oldukça kötü bir başlangıç yaparken, teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu’yla başladığı sezonun beşinci haftasında yolları ayırdı. Kalafatoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Demir’i getiren kulüp, Demir yönetiminde çıktığı son iki karşılaşmadan da istenilen sonuçları alamayıp iki maçta da mağlubiyet alırken Demir’le de yolların ayrılması kararlaştırılmıştı.

Teknik direktör noktasında boşluğun devam ettiği Diyarbekirspor’da, tecrübeli futbolcu Mansur Çalar’ın ise şuana kadar oynamama sebebi, geçtiğimiz sezon Siirt İl Özel İdare'de oynarken Alanya Kestelspor maçında aldığı 8 maçlık ceza oldu.

NE ZAMAN OYNAYACAK?

Bu iki isim Amedspor’un vazgeçilmezi oldu! Bu iki isim Amedspor’un vazgeçilmezi oldu!

Mansur Çalar'ın ceza süresinin Karaman FK maçında biteceği bilinirken futbolcunun o maçta kendisine yer bulacağı tahmin ediliyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER