Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kaleciliğini yapmış olan, şuan da ise Beşiktaş’ın efsanesi Sergen Yalçın’ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Murat Şahin, Fenerbahçe Spor Okulları için Diyarbakır’a geliyor.

TARİH VE SAAT AÇIKLANDI

Murat Şahin 22 Haziran Cumartesi (bugün) saat 16.00’da Diyarbakır’a geliyor. Lunapark arkasında Alaca Spor Tesislerinde gençlerle gerçekleşecek olan antrenmana katılacak olan Şahin, kariyerinde bir dönemlerde Diyarbakırspor kaleciliği yapmıştır.

2000/01 sezonunda Diyarbakırspor’un kalesini korumuş olan file bekçisi, bu sezon Diyarbakır ekibiyle de TFF 1. Lig’de şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’e çıkmıştır. İşte tecrübeli ismin kariyeri…

MURAT ŞAHİN KİMDİR?

1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şahin, kariyerine 1994/95 sezonunda Fenerbahçe’de başlamıştır. Yıllarca sarı lacivertli ekibin formasını terleten Şahin 2000 yılında buradan ayrılmış, efsane Diyarbakırspor’a kiralanmıştır.

Diyarbakır ekibinden Adanaspor’a giden kaleci burada üç yıl kadar oynadıktan sonra Çaykur Rizespor’da bir sezon oynamış sonrasında 2004/07 yılları arasında Beşiktaş’ın ağlarını korumuştur.

Diyarbakırspor’un unutulmaz maçıydı: Elazığlılar da oradaydı Diyarbakırspor’un unutulmaz maçıydı: Elazığlılar da oradaydı

Sonraki yıllarda Gaziantepspor, Kasımpaşa formaları da terleten kaleci 2012 yılında Eyüpspor’da kariyerini noktalamıştır.

Antrenörlük kariyerinde de birçok kulüpte görev alan isim son olarak Sergen Yalçın’ın yardımcı antrenörlüğünü yapmaktadır.

Muhabir: Onurcan GÜLER