Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu

Meteoroloji yayınladı Diyarbakır'da bugünkü hava durumunun güneşli ve birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 38°C, en düşük hava sıcaklığının ise 23°C olması bekleniyor. Diyarbakır'da bugün havanın yağışlı olma olasılığı yüzde 10 civarında. Rüzgâr bugün genellikle orta şiddette olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 34°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu yüzde 0 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 16 km olarak tahmin ediliyor. Diyarbakır'ın bugünkü nem oranı yüzde 20 civarında beklenirken, çiy noktası 8°C ve basınç değerinin 1004 mb olması bekleniyor.

Doğu ve Güneydoğu için sıcaklık uyarısı

YARIN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 22°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 35°C, akşam saatlerinde açık 34°C, gece açık 25°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 39 derece, en düşük sıcaklığın ise 22°C olması bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER