Diyarbakır Tavşantepe köyü imamı hakkında yeni gelişme! Diyarbakır Tavşantepe köyü imamı hakkında yeni gelişme!

Diyarbakır başta olmak üzere komşu illerden gelen hastalara hizmet veren Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisi bünyesinde açılan 2. basamak Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi 100 metrekare alan üzerine kuruldu.

Selahattin Eyyubi Hastane Yoğun Bakım

5 YATAKLI YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
Gerek Diyarbakır gerek komşu iller ve bölgenin nüfusuna hitap eden 5 yataklı Yoğun Bakım Ünitesinin göğüs klinikleriyle aynı katta bulunması özellikle mevsimsel faktörlerle de artış gösterebilen solunum yolu hastalıklarında hizmet sunabilme imkanlarının artması nedeniyle sağlık personeli ve hastalar tarafından takdirle karşılandı.

Selahattin Eyyubi Devlet

YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİNDE 7/24 HİZMET
Hastanede hizmet veren Genel Yoğun Bakım biriminin yanı sıra Dahiliye, Kardiyoloji, Nöroloji ve Cerrahi bölümlerin Yoğun Bakım Üniteleri ile vatandaşlara 7 gün- 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunulmaya devam ediyor.

Gerek duyulan durumlarda ihtiyaç duyulan monitörizasyon, solunum destek cihazları eşlik eden ilave hastalıkları ve klinik durumları münasebetiyle serviste izlemi mümkün olmayan hastalar için değerli bir takip, tedavi seçeneği teşkil ediyor.

Kaynak: Bülten