Diyarbakır’da altın fiyatlarındaki bu dalgalanmalar vatandaşın da merakını artırıyor. Altın fiyatlarındaki bu artışlar nereye kadar devam eder diye sorduruyor. Peki Diyarbakır’da altın fiyatları bugün kaç liradan satılıyor? İşte tüm ayrıntıları haberimizde…

DİYARBAKIR ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarında yaşanan artışlar ve sürekli dalgalanmalar vatandaş içinde ne olacak sorusunu gündeme getirirken Fed Başkanı’nın açıklamaları da işlemcilerin merkez bankasının gelecek yılın başı içerisinde faiz artırımlarına başlayabileceği beklentilerini kuvvetlendirmesi ile 2,100 doları aşmış ve haftaya yükselişle başlamıştı. Ayrıca bu hafta altın piyasasındaki dalgalanmalar rekor düzeyde olmuş, Diyarbakır kuyumcuları da bu yükselişten payını almıştı. Ancak yükselişler bu şekilde devam etmedi akşam saatlerinde rüzgar tam tersine dönmeye başladı. Gram altın yüzde 2.22 değer kaybederek düşüş yaşayarak günü kapattı. Peki altın fiyatlarındaki durum nasıl devam edecek?

Altın fiyatları özellikle ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararları sonrası ve son dönemlerde Hamas İsrail çatışmalarından etkilenerek yükselişe geçmişti. Uzman isimler şuan ki altın fiyatlarını son fırsatlar olarak değerlendirirken Diyarbakır’da altın fiyatları kaç liraya ulaştı?

Diyarbakır altın fiyatları:

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Benzine dev zam yolda Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Benzine dev zam yolda

Gram altın: 1.891,23

Çeyrek altın: 3.208,53

Cumhuriyet altını: 13.158,57

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan Güler