Türkiye taraftar haritası yayımlandı. Amedspor’un son yıllarda gösterdiği başarılı performansla birlikte Diyarbakırlıların ilk tercihi memleket takımı Amedspor oluyor. Diyarbakırlılar 7 den 70’e desteklediği Amedspor kentte ilk sırada yer alırken 4 büyükler arasında yapılan ankette ise Galatasaray birinci sırada yer alıyor.

ESKİŞEHİRSPOR DİKKAT ÇEKTİ
Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi diğer büyük kulüpler de ülke genelinde geniş bir taraftar kitlesine sahip olsa da, Diyarbakır'da Galatasaray'ın ağırlığı net bir şekilde hissediliyor. Türkiye genelinde taraftarlar dört büyük takımları desteklerken, Eskişehir’de Eskişehirspor’un ön planda olması dikkat çekti. Beşiktaş ise en çok Iğdır’da birinci olduğu görüldü.

Şampiyonnnn Amedspor

Sakaryaspor, olaylı Amedspor maçı nedeniyle 330 bin liralık ceza aldı! Sakaryaspor, olaylı Amedspor maçı nedeniyle 330 bin liralık ceza aldı!

AMEDSPOR TARAFTAR SAYISI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Kürt Çalışmaları Merkezince yapılan raporda Amedspor’un Diyarbakır’da en az 250 bin ve Türkiye genelinde 1 milyondan fazla taraftarı olduğu açıklandı.

Muhabir: Fatih SURUÇ